Работно време:
пон-пет 09:00 - 17:00
саб-нед затворено
 
 
 
+389 70 275 666
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Купувајте модерен и луксузен мебел

 
 
 
 
 
 
 
 

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА КВАЛИТЕТЕН МЕБЕЛ ПО СИТЕ ВАШИ ЗАМИСЛИ

 

АВАНГАРДЕН | КЛАСИЧЕН | МОДЕРЕН

 
 
 
1а
 
 
 
2а
 
 
 
3а
 
 
 
4a
 
 
 
 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДАЖНИ ПРОИЗВОДИ

 

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ПРОИЗВОДИ ЗА СЕКОЕ КАТЧЕ ОД ВАШИОТ ДОМ

 
 

ДНЕВНИ СОБИ

 
 
 

СПАЛНИ СОБИ

 
 
 

ДЕТСКИ СОБИ

 
 
 

ТРПЕЗАРИСКИ МЕБЕЛ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОСВЕТЕНИ НА КВАЛИТЕТОТ

Вистинскиот квалитет е многу повеќе од само добар дизајн, тоа е пред се изборот на одлични материјали. Бурса Мобиље е компанија која е фер, одговорна и фокусирана на клиентите.


Ние веруваме дека секое парче мебел раскажува приказна. Креирајте ја Вашата!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
106684010_2629442687375853_7032631532264387942_n
 
 
 
 
*
 
*
 
*