Orari i Punës

е hene-e premte 09:00
e shtune-e diele mbyllur


 
 
 
+389 75 275 666
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bleni mobilje moderne dhe luksoze

 
 
 
 
 
 
 
 

Zgjedhja më e madhe e mobiljeve të cilësisë për të gjitha imagjinatat tuaja

 

AVANGARDEN | KLASIK | MODERN

 
 
 
1а
 
 
 
2а
 
 
 
3а
 
 
 
4a
 
 
 
 

KATEGORIT OF E PRODUKTEVE T S SHITJES

 

ZGJEDHJE E MADHE E PRODUKTEVE PR ÇDO BOTN TOR SHT HPIS SUAJ

 
 

Dhomat e jetesës

 
 
 

Dhoma gjumi

 
 
 

DHOMAT E FILMIJVE

 
 
 

Mobilje për darkë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DEDIKUAR N CILESI
Cilësia e duhur është shumë më tepër sesa thjesht një dizajn i mirë, është mbi të gjitha zgjedhja e materialeve të shkëlqyera. Bursa Mobile është një kompani e drejtë, e përgjegjshme dhe e përqendruar te konsumatori. Ne besojmë se çdo mobilje tregon një histori. Krijo tenden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
106684010_2629442687375853_7032631532264387942_n
 
 
 
 
*
 
*
 
*